Emmagatzematge dels teus fitxers amb seguretat

Avui en dia la quantitat d’informació digital que gestionem com pot ser la música, fotografies, vídeos, llibres electrònics … ens implica, ser molt curosos amb els sistemes on guardarem tota aquesta informació.

És necessari tenir sistemes d’alta capacitat d’emmagatzematge i procurar la màxima seguretat per no perdre aquesta informació. A Conekta oferim diferents sistemes per facilitar-te aquesta tasca. Segons les teves necessitats i pressupost pots triar diferents maneres de guardar i protegir aquesta informació.

 • Pen Drive USB : memòria USB, clau USB o llapis USB. Petiti dispositiu de memòria flash que es pot connectar directament a un port USB. Permet desar-hi tota mena de fitxers (imatges, fotos, música, pel·lícules, programes, etc.) i fer-los servir en un ordinador, reproductor de música, de video, etc… Oferim capacitats d’emmagatzematge des de 4 Gb fins a 320 Gb.
 • Disc dur portàtil : Un disc dur portàtil pot ser des d’un microdisco fins a un disc dur normal de sobretaula amb una carcasa adaptadora. Les connexions més habituals són USB 2.0, USB 3.0 i Firewire. Oferim capacitats d’emmagatzematge des de 500 Gb fins a 4 TB. Son sistemes correctes per la còpia de seguretat de les dades dels nostres ordinadors.
 • Sistema d’emmagatzemament vinculat a la xarxa (NAS) : Sistema d’emmagatzematge d’alta capacitat, connectat a la teva xarxa, independenment del dispositiu. Possibilitat de combinar diferents discs durs per garantir les dades i la seva disponibilitat. prestacions. El millor sistema per compartir les dades amb els diferents dispositius de la teva xarxa i garantir la seguretat de les dades:
  • Servidor de fitxers per a tots els dispositius de la xarxa.
  • Configuracions per més de 16TB de capacitat.
  • Redundancia de dades i funcionament ininterrumput.
  • Rendiments de velocitat superiors amb comparació amb un sol disc dur


A Conekta t’oferim el sistema que més s’adeqüi a les teves necessitats. Vine a veure’ns i en parlem.