Què és la Raspberry Pi ?

La Raspberry Pi és un ordinador del tamany d’una targeta de crèdit que aprofita molt bé els recursos de hardware per poder desenvolupar infinitat de projectes informàtics. Consta d’una placa base, un chip gràfic, memòria ram, connector mini jack per sortida d’àudio, sortida hdmi per a gràfics de fins a 1080 punts, connector ethernet de xarxa i varis ports usb.

La Raspberry Pi va ser creada per Event Upton, un professor de la universitat de Cambridge per poder oferir a la comunitat educativa de tot el món un ordinador de baix cost per estimular l’ensenyament de la informàtica. En el 2006 mitjançant la fundació Raspberry Pi va sortir al mercat.

  • Raspberry Pi model A: 256 Mb Ram, 1 sortida d’àudio, 1 sortida de vídeo compost i 1 USB.
  • Raspberry Pi model B: 512 Mb Ram, 1 sortida d’àudio, 1 sortida de vídeo compost, 1 sortida hdmi, 1 connector de xarxa ethernet, 2 USB.
  • Raspberry Pi model B+:512 Mb Ram, 1 sortida d’àudio, 1 sortida hdmi, 1 connector xarxa ethernet, 4 usb, millores en l’arquitectura de comunicacions de la placa base.

A Conekta t’oferim un pack bàsic de desenvolupament Rasperry Pi per poder començar a crear els teus projectes.. Hi ha infinitat de documentació i projectes lliures a internet que t’ajudaran a fer el que et proposis amb la teva Raspberry Pi.

          PVP………58,90€  (IVA inclòs).


Projectes Raspberry Pi:

  • Projecte Media Center Raspberry Pi. A Conekta hem desenvolupat un sistema Media Center, seleccionant els components necessaris per a un rendiment òptim, intentant oferir la millor relació qualitat-preu. Més informació
  • Busca a google per projectes raspberry pi i trobaràs infinitat de coses que pots fer.