Skip to main content

Adaptant el nostre servei de TPV a la llei Crea i Creix: una solució integral per a comerços

En un món on la tecnologia i la legislació evolucionen constantment, és crucial per als negocis mantenir-se al dia amb els canvis i adaptar-se per complir amb les noves normatives. En aquest context, la Llei Crea i Creix, publicada en el BOE (Butlletí Oficial de l’Estat), introdueix importants modificacions que afecten a la gestió empresarial i fiscal. A Conekta, hem respost a aquests canvis amb una solució innovadora: un mòdul TPV integrat amb la plataforma de Shopswey, dissenyat específicament per a comerços.

La Llei Crea i Creix, oficialment coneguda com a Llei 18/2022, va ser publicada en el BOE el 29 de juliol de 2022. Aquesta llei té com a objectiu principal impulsar el creixement de les empreses i fomentar el seu finançament. Una de les àrees que aborda és la digitalització i la modernització dels processos administratius i fiscals, la qual cosa inclou la gestió de factures i tiquets de venda.

El nostre mòdul TPV no és només un programari, sinó una solució completa que inclou el subministrament del hardware necessari: el terminal punt de venda (TPV) i la impressora. Aquesta solució permet als comerços no només generar tiquets de caixa i factures, sinó també imprimir-los o enviar-los electrònicament, registrar pagaments, afegir clients i aplicar descomptes en el moment de la venda. Però el més important és que aquesta solució està dissenyada per complir amb les noves exigències de la Llei Crea i Creix.

La connexió automàtica amb l’Agència Tributària és una de les característiques més destacades del nostre mòdul TPV. Després de cada venda, el sistema s’encarrega d’enviar el tiquet o factura a Hisenda, assegurant el compliment fiscal de manera eficient i automatitzada. Això no només facilita la gestió diària dels comerços, sinó que també garanteix que estiguin alineats amb les últimes regulacions fiscals.

La implementació del nostre mòdul TPV en el teu negoci ofereix múltiples beneficis. Simplifica els processos de venda, millora l’experiència del client en oferir un servei més ràpid i personalitzat, i redueix l’esforç administratiu en la gestió de vendes. A més, al ser una solució “tot en un” que inclou tant el programari com el hardware, proporciona tot el necessari per a una gestió de vendes completa i eficient.

En resum, l’adaptació del nostre servei de TPV a la Llei Crea i Creix representa un pas endavant en la innovació i l’eficiència per als comerços. Oferim una solució que no només millora la gestió de vendes i l’experiència del client, sinó que també assegura el compliment de les normatives fiscals actuals. A Conekta, estem compromesos a proporcionar als nostres clients les eines necessàries per prosperar en un entorn empresarial en constant canvi.

Open chat
Hola, estic aqui per ajudar-te