Skip to main content

Condicions d’ús del portal

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web de CONEKTA SISTEMES INFORMÀTICS, S.L.. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal. Ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment l’avís legal.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra entitat, sense que es puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà d’allò estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Compliment de la LSSI

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (Llei 34/2002) li informem dels següents aspectes:

El domicili social està situat a riera de targa, 47 local 3 (08339) Vilassar de Dalt, Barcelona.

El C.I.F és B66681917

Exclusió de responsabilitat

CONEKTA SISTEMES INFORMÀTICS, S.L.  declina qualsevol tipus de responsabilitat pels hiperenllaços de la seva web o xarxes socials.

Llei aplicable i jurisdicció

Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb aquest avís legal les parts accepten la submissió expressa als jutjats jurisdicció de Vilassar de Dalt.

Open chat
Hola, estic aqui per ajudar-te